Geezer Butler заявява официално, че BLACK SABBATH са приключили дейност

10 ное 2020, 16:32 ч. 1313 / 5 3
пред./следв.

   В интервю за "Eonmusic" басистът на легендарната британска метъл банда BLACK SABBATH Geezer Butler официално заявява, че с кариерата на групата "е свършено".

   След финалното турне на групата имаше много и различни намеци и предположения, като липсваше твърдо изявление, че "Кръстниците" няма да правят повече единични концерти. По повод преиздаването на самостоятелния му каталог Butler обаче категорично казва, че няма да има повече активност от BLACK SABBATH.

   Все пак, както вероятно знаете, правата върху името на бандата се държат поравно от Ozzy Osbourne и Tony Iommi, така че последната дума по въпроса би била тяхна. Същевременно пандемията от коронавируса се разраства отново и прави невъзможно провежданото на големи турнета и концерти. А възрастта на тримата останали титулярни музиканти в SABBATH напредва все повече. Какво ще ни донесе бъдещето предстои да разберем...

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Комисара трашър 11.11.2020 18:30:14 отговори + 3 0
Шарън ,ще ги умори . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мури 11.11.2020 12:42:18 отговори + 7 0
Време беше.Трябва да знаеш кога да спреш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 10.11.2020 18:54:11 отговори + 32 0
Ако Шарън Озбърн реши и на 80 ще се възродят....Стига да са живи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".