Geoff Tate ще изпълни целия албум "Operation: Mindcrime" в София

10 окт 2015, 14:16 ч. 1393 / 5 4
пред./следв.

   Организаторите "Sofia Music Enterprises" разпространиха новината, че бившият вокалист на QUEENSRYCHE Geoff Tate ще поднесе приятна изненада на феновете на концерта на своята нова банда OPERATION: MINDCRIME в София. Той ще изпълни целия класически албум на прогресив метъл легендите "Operation: Mindcrime" у нас на 17 ноември. В зала "Христо Ботев" ще звучат и други класики на QUEENSRYCHE, както и песни от дебютния албум на групата на певеца "The Key".

   Билетите за събитието се разпространяват в мрежата на "Тикетпро" на цена от 40 лв. В деня на шоуто "пропуските" ще струват 50 лв.

 

Queensryche



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лачирейс Кучев 11.10.2015 19:17:40 отговори + 1 2
За съжаление, не ми дреме. Както не ми дреме и ако дойдат другите псевдо-Куинсрайк... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХахаХа 10.10.2015 19:11:09 отговори + 4 4
Фарс ще да е тва концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оуч 10.10.2015 14:58:02 отговори + 6 2
Когато бяха подгрявка на Джудас през 2004 го изпълниха, ма тогава си бяха Queensryche, че и с лелката Памела Муур бяха даже, а са... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еми хубуу 10.10.2015 14:50:36 отговори + 3 3
Другите може и да го изпълнят, ама той как по-точно ще го изпее? Ама ще идем да видим, к'во да се прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".