Geoff Tate ще композира музика за филм

30 юли 2009, 17:15 ч. 129 / 2 3
пред./следв.
Вокалистът на QUEENSRYCHE Geoff Tate ще композира музиката за предстоящата да бъде заснета криминална драма "Fallen Moon". Режисьор е Peter Medak ("Romeo Is Bleeding", "The Krays"), а сценарият е дело на Jarrod Feliciano и Mirjana Novkovic.
   QUEENSRYCHE осъществиха второто си посещение в България преди месец - на 29 юни в рамките на "Rock the Balkans Fest" (репортаж, снимки).

още за:

Geoff Tate


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


insider 31.07.2009 11:35:02 отговори + 0 0
Тейт е много талантлив композитор! Доказал го е многократно. Така че очаквам музиката да е едно от най-силните неща във филма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 31.07.2009 08:48:26 отговори + 0 0
lol Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.07.2009 19:05:46 отговори + 0 0
Надявам се поне този път верните фенове на Куинсрайк да не го критикуват - все пак музиката ще бъде за филм и няма да се налага да се задоволяват нуждите на някои да слушат музика, която "дано този път прилича на старите им неща". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".