George "Corpsegrinder" Fisher ще издаде първи соло албум през февруари

20 ное 2021, 09:16 ч. 817 / 6 6
пред./следв.

   Вокалистът на американските дет метъл легенди CANNIBAL CORPSE George "Corpsegrinder" Fisher обяви, че ще издаде своя дебютен самостоятелен албум на 4 февруари 2022 г.

   Дискът ще носи заглавието "Corpsegrinder" и ще включва 10 песни. Ко-продуценти са Nick Bellmore (Dee Snider, KINGDOM OF SORROW) и Jamey Jasta (HATEBREED). В парчето "Acid Vat" специален гост е Erik Rutan (CANNIBAL CORPSE, HATE ETERNAL). Творбата ще се разпространява чрез новия лейбъл на Jasta "Perseverance Music Group". По-долу може да видите кратък тийзър:

 

 

George Corpsegrinder Fisher

още за:

George Fisher


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 23.11.2021 16:01:10 отговори + 1 2
Че ко ш' прай в тоз соло албум? Само ще реве? Кой ще свири, кой ще пише музиката? Какъв соло албум е това тогава? По-скоро е страничен проект или друга група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 23.11.2021 16:05:43 + 3 2
P.S. И да вземат да върнат Пат О' Брайън! Ерик Рутан си е продуцент преди всичко. Не че не може да свири, гледах го в София, но Пат О' Брайън е ненадминат. Стига са се правили на законопослушни. Той вече не е в затвора. Осъдиха го на поправителен труд човека... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 23.11.2021 18:00:50 + 1 0
Той може да не е в затвора, но каквото четох около ареста му - май не е с всичкия си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 21.11.2021 21:46:11 отговори + 2 3
Добре, обаче Корпсграйндъра май не може да свири, а половината текстове ги пише Уебстър. Че и Мазуркевич. Та, каква е ролята на Корпсграйндъра в соловия му проект, на певец или композитор? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Destroy Everything 25.11.2021 10:23:29 + 1 1
Да се дере и бучи. Всичката работа около текстове и музика ще му я свърши Джаста, затова го прекарва и през лейбъла си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пецо 20.11.2021 11:24:45 отговори + 2 4
Надявах се, някой от членовете да направи нещо, като ранните Кенибъл, но това не е такова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".