George Lynch е избързал със съобщението за реюниън на DOKKEN

25 фев 2010, 09:04 ч. 287 / 5 4
пред./следв.
Малко след новината за събирането на класическия състав на DOKKEN легендарният китарист George Lynch направи уточнението, че е избързал и не е уточнил докрай ситуацията. Реюниънът не е факт, а в момента се провеждат разговори за него, като евентуално той ще се случи през 2011 г. Респективно всякакви планове за албум и турне на Don Dokken (вокали), Jeff Pilson (бас), George Lynch (китара) и Mick Brown (ударни) могат да се осъществят едва догодина.

още за:

DokkenGeorge Lynch


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 26.02.2010 14:38:52 отговори + 0 0
А какво стана с LA GUNS - някой чул ли е нещо ново - ще идват ли... Аз така се изкефих за тях ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AryanRocker 25.02.2010 16:36:28 отговори + 0 0
Наапротив, трябва наистина много да се обмисли събирането им, защото дрявзгите са твърде дълбоки и са на повече от личностна основа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocky 25.02.2010 15:46:10 отговори + 0 0
абе нема лошо... ама Дон вече е близо а може и над 60 да е вече... в Ловеч издъхваше малко... те така за реюниъна на плейбек ше треа да го пускат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 25.02.2010 14:51:37 отговори + 0 0
Е, браво бе!! 1 година преговори - те като, че ли няма да се събират да свирят и да се кефят, а ще планират "газопровод"... Бахти комерсиалните хора ... те да се помотат още малко - ще им останем 5 фена, дето ги харесват.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".