George Lynch казва, че е време да сложи край на LYNCH MOB

5 авг 2020, 10:36 ч. 638 / 7 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Audio Ink Radio" китаристът George Lynch коментира плановете си за групата LYNCH MOB, която наскоро издаде "Wicked Sensation Reimagined" - диск с преработени и презаписани версии на песните от дебютния ѝ албум.

   Запитан какво следва от тук нататък, музикантът отговаря, че няма намерение нито да записва нова музика, нито да прави нови турнета с LYNCH MOBGeorge казва, че е време да сложи край на бандата и че новоиздаденият албум е подходящ да бъде нейната лебедова песен.

   Занапред китаристът ще се съсредоточи върху работата с другите проекти, в които участва. Той коментира и че в светлината на скорошните събития и антирасистки демонстрации и в САЩ, и в целия свят името LYNCH MOB, което винаги е създавало известни проблеми, е станало още по-неудачно.

 

още за:

Lynch Mob


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".