Германските трашъри REZET идват с DESTRUCTION в София

2 дек 2016, 18:18 ч. 848 / 6 3
пред./следв.

   Немските траш метъл класици DESTRUCTION обявиха двете съпорт банди, които ще се присъединят към европейското им турне с бразилките NERVOSA в началото на следващата година. Както знаете, обиколката ще мине и през България на 1 февруари. Мястото на концерта е софийския клуб "Mixtape 5", билетите са в продажба в мрежата "Eventim" (поръчай билет онлайн).

   Заедно с DESTRUCTION ще пътуват още швейцарците GONOREAS и германците REZET. У нас ще гостува само втората банда. Стилът ѝ се описва като траш метъл със силно американско влияние.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.... 3.12.2016 00:24:47 отговори + 1 4
С Rezet вече стана страшно! Добре, че съм билетиран! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 2.12.2016 21:35:36 отговори + 3 4
Супер! Само чист траш за бетонни тикви като моята. Вече съм се билетирал, само преди това Шмир да не го гепи инфлуенца или Фернанда Лира да роди близнаци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

B.Panzer 2.12.2016 19:14:57 отговори + 2 7
Кулд ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".