Германците FORMOSA с концерт в София на 17 март

12 мар 2018, 09:50 ч. 810 / 5 0
пред./следв.

   Немската рокендрол банда FORMOSA ще свири в София на 17 март в клуб "Grindhouse".

   Създадени през 2015 г. в град Есен в областта Рурпот, в сърцето на метъла и рока в Германия, от където идват имена като KREATOR, SODOM, ACCEPT и др., FORMOSA са "новата надежда мелодочния немски хард рок". 2016 г. излиза дебютният им албум "Tight and Sexy". Следва обиколка на Европа с над 70 концерта.

   Датата в София е част от европейското им турне за 2018-а, включващо 47 концерта, като ще имате възможност да чуете песни от актуалния им албум "Sorry for Being Sexy".

   Триото, състоящо се от Nik Bird - бас и вокали, Nik Beer - китара и беквокали и Paris Jay на барабаните, обещава "горещо" и енергично лайв шоу в София.

   Съпорт банди са родните КРИЗА и ИКАР.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".