Германците MOTHER ENGINE гостуват в София на 30 октомври

9 окт 2017, 16:09 ч. 589 / 10 0
пред./следв.

   "Rawk'n'Roll" разпространиха следното съобщение:

Следим Mother Engine от дебюта им през 2012 и с голяма радост обявяваме гостуването им в София! В края на септември издадоха третия си албум (Hangar) и поемат на 6-седмично турне, за да го представят - тези, които са чували новите им песни на живо намират прогресив насока в иначе типичния им немски стоунър рок.

Инструменталното трио вече се е подвизавало на сцените на повечето европейски стоунър рок фестивали, някои от които Keep It Low, Stoned From The Underground, Desertfest Berlin, Sonic Blast Moledo, Freak Valley, Rotormania... В София ще се качат на сцената на клуб Live & Loud на 30 октомври тази есен.

The Flying Detachment са вече познати на българската публика, която очаква дългосвирещия им дебют. Те ще подкрепят гостите от Германия на 30 октомври с едночасово изпълнение. Докато чакаме тавата им да се появи, живите им участия се трупат, с което и опитът им на сцена. Той се изразява в стегнат стоунър рок с редица други влияния от класически и алтернативни представители на субкултурната вселена.

Билети на цена от 10лв ще се продават на входа на клуба в деня на събитието.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".