Gerre (TANKARD) коментира във "Фрактура", че хората вече не ходят на фестивали само заради групите

9 фев 2024, 07:50 ч. 1064 / 3 1
пред./следв.

   На 11 февруари ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на GUNS N' ROSES, RAGE, KATAKLYSM и Bruce Dickinson.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Andreas "Gerre" Geremia (TANKARD) и ще бъде припомнено какви истории разказаха SONATA ARCTICA за българските си фенове. Фронтменът на немската метъл банда споделя на кой техен албум са възлагали големи очаквания, но феновете не са го приели добре, защо европейската траш метъл сцена е най-силно развита точно в Германия и дали се страхува от деня, в който ще трябва да спре с музиката. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa THE ROLLING STONES и репортаж от чешкия "Metalfest Open Air".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c POWERWOLF, ще видят как Phil Anselmo и Gary Holt правят кавър на MOTORHEAD, класическата песен ще бъде нa FAITH NO MORE, в "Exotic" ще бъдат представени TRIVAX, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването нa TYPE O NEGATIVE в България през 2007 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Till Lindemann, CARNIFEX, Johnny Cash, POWERWOLF, GRETA VAN FLEET, HATE CAMPAIGN, VANDENBERG, NOTHING MORE и DUST BOLT също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

Катинчаров & Gerre



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тор 9.02.2024 10:35:40 отговори + 2 3
На Хилса и групите не могат да ме върнат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".