GHOST: Papa Emeritus III си отива, идва Papa Emeritus IV

4 окт 2017, 08:50 ч. 1916 / 8 8
пред./следв.

   На 30 септември шведската "окултна" хард рок/хеви метъл група GHOST изнесе последния си концерт с фронтмена Papa Emeritus III. По-долу може да видите фен видео от изпълнението в Гьотеборг. 

   Предстои да се появи Papa Emeritus IV - поредното ново превъплъщение на вокалиста Tobias Forge, който наскоро разкри официално самоличността си. Това ще съвпадне с новия албум на GHOST, който се очаква през 2018 г.

   По време на концерта Papa Emeritus III е бил театрално свален от сцената от двама мъже. След това се е появил видимо "по-стар" мъж с бяла роба и златната маска на "папите", който се е представил като Papa Emeritus Zero. Той е обявил на италиански език, че властването на Papa Emeritus III е приключило и "започва нова ера".

 



 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


speed attack 6.10.2017 10:16:35 отговори + 2 2
Тотален паляк ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 5.10.2017 14:19:48 отговори + 5 5
Дреме му на Папа Емеритуса какво мислят някакви си в някакъв български сайт за циркаджилъците му .... цирка му продава яко пък вие си чешете езиците .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.10.2017 21:30:05 + 5 0
Де да беше само в някакъв български сайт, хвърли едно око на коменатирте в blabbermouth например. Хубаво е да почне да му дреме, че продажбите може и да намалеят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крум Зарков 5.10.2017 12:28:13 отговори + 3 2
Аз се забавлявам. Отдавна да жулиш само не е достатъчно, за да те забележат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pii44 4.10.2017 18:25:48 отговори + 7 8
Не пиша негативни коментари понеже все пак става дума за рок , но за този не мога да се сдържа. Не мога да си обясня защо се налага и шуми постоянно около този некадърник. Той не може да пее , а музиката е плоска и е изсвирена от пълни аматьори. Този папа изглежда е чувал КИНГ ДАЙМЪНД , но както се казва не може да му завърже обувките камо ли да пее и пише музика като него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 4.10.2017 15:03:32 отговори + 13 4
Склонността към циркъджилъци на този човек започва да придобива патологични размери. Не бих се учудил ако започнат и съдебни процеси на предишни "папи" срещу настоящия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


};-( 4.10.2017 16:54:54 + 6 4
Споделям мнението.
Много инфантилен излезе тоя.
Дори след тия простотии, не съм слушал повече Ghost.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 4.10.2017 09:07:59 отговори + 10 9
Твърде оригинално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".