GHOST представиха Papa Emeritus IV на концерт в Мексико

4 мар 2020, 08:36 ч. 1595 / 4 1
пред./следв.

   Вчера, 3 март, в столицата на Мексико се състоя последният концерт на шведската "окултна" рок/хеви метъл банда GHOST за промоция на последния ѝ албум "Prequelle", който излезе през 2018 г.

   Както знаете, фронтменът на групата Tobias Forge сменя артисничната си самоличност за всяка творба. За "Prequelle" той се превъплъти в Cardinal Copia, чиято снощна изява бе финална.

   Занапред вокалист в GHOST ще бъде следващият от поредицата папи - Papa Emeritus IV. По план бандата ще прекара по-голямата част от 2020-а в работа по новия си албум. Очаква се дискът да се появи на музикалния пазар в началото на 2021-ва.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


джими 4.03.2020 09:20:26 отговори + 9 3
Чамаке новия албум догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".