GHOST приключиха работата по EP с кавъри

26 май 2016, 21:45 ч. 856 / 5 4
пред./следв.

   Шведските "окултни" метъли GHOST са завършили работата по ново EP, което ще се състои предимно от кавъри и ще излезе през есента чрез "Loma Vista". Продуцент е Tom Dalgety (ROYAL BLOOD, KILLING JOKE). Запитан в интервю защо групата е решила да издаде мини-диск вместо дългосвиреща творба, един от музикантите в групата (Nameless Ghouls) отговаря, че за нов албум им е необходим нов Папа (фронтмен), който ще отбележи и началото на нова ера за бандата. Понастоящем GHOST все още са в периода си с Papa Emeritus III.

 

още за:

Ghost


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 27.05.2016 12:11:17 отговори + 4 4
Да. Последния албум е върха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пениуайз клоуна 28.05.2016 18:46:53 + 2 1
Да, о дааааа, дано да е последен наистина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 26.05.2016 23:56:57 отговори + 9 5
много добри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пениуайз клоуна 28.05.2016 18:48:31 + 3 1
Много, мнооооого, ако се и научат да свирят, ехеееее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".