GHOST вече ще бъдат без "B.C." в името си и в САЩ

24 юли 2015, 13:44 ч. 704 / 7 0
пред./следв.

   Един от музикантите в GHOST, подзизаващи се с псевдонима Nameless Ghoul, е разкрил в скорошно интервю, че групата вече ще ползва името си в САЩ без добавката "B.C.", която бе сложена през 2013 г. по юридически причини. Лейбълът на бандата се е опасявал, че зад Океана може да има претенции към GHOST, въпреки че официално такива не са били предявявани никога. Групата е избрала тази добавка, влагайки в нея не само традиционния смисъл "Before Christ" (Преди Христа), но и шеговитото "Because of Copyright" (заради авторски права). Наскоро GHOST са имали възможност да обсъдят въпроса с издателите си и са използвали шанса да се отърват от досадното окончание. Сега те са "изключително щастливи" от това обстоятелство.

 

още за:

GhostGhost B.c.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".