"Gibson" обявиха Slash за първия си Глобален посланик

15 авг 2017, 16:11 ч. 688 / 8 3
пред./следв.

   "Gibson Brands", компанията производител на едноименните китари, както и редица други музикални аксесоари и инструменти, както и облекло, обяви легендарният струнник на GUNS N' ROSES Slash за първия си Глобален посланик. Пълната "титла" на музиканта е "Global Brand Ambassador". 

   Функцията на Slash не е само представителна. Той ще участва и в разработката на нови модели китари "Gibson Custom", "Gibson" и "Epiphone".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 15.08.2017 22:42:05 отговори + 2 4
Квито китарите, такъв и посланника Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 16.08.2017 23:26:30 + 1 0
Т.е. китарите са супер. Това казваш, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 16.08.2017 23:32:39 + 3 3
Мхм всяко величие като остарее и се изчера и го стигне 40 годишния махмурлук хваща такава китара, някои направо почват с нея. Много е добра за създаване на шум, а ако си работил с мотиката цял живот, грифа направо ти ляга в ръцете, разлика няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".