Гледайте документални кадри за създаването на новия албум на EPICA

19 юли 2016, 14:11 ч. 804 / 4 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, холандските симфометъли EPICA ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "The Holographic Principle", на 30 септември чрез "Nuclear Blast". Текущо ви информираме за подробностите около предстоящата творба. Сега, по-долу, може да гледате първа част от т. нар. "The Holographic Documentary" - документален филм за процеса в студиото. Във видеото могат да се чуят и първите откъси от новата музика на бандата.

 

epica-2016-the-holographic-principle

още за:

Epica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 19.07.2016 17:52:04 отговори + 6 4
То е документалистика, то е чудо... Като че ли ще издадат на 30 септември всичките филми от Star Wars накуп, да ме извиняват феновете на тоя брутален жанр от левия бряг на метъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gaahr 19.07.2016 22:11:51 + 4 5
Простено Ви е невежеството. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".