Гледайте кадри от съвместното изпълнение на Anneke van Giersbergen и Danny Cavanagh

16 яну 2008, 16:40 ч. 159 / 3 4
пред./следв.
По-долу може да гледате любителски кадри от еднократното съвместно шоу на Anneke van Giersbergen (AGUA DE ANNIQUE, екс-THE GATHERING) и Danny Cavanagh (ANATHEMA), което се състоя на 2 януари в Тилбург, Холандия. В други новини, Anneke има написани доста мелодии за нов албум на групата си и планира да влезе в студио през някой от следващите месеци. Дебютният албум на AGUA DE ANNIQUE "Air" излезе в края на октомври 2007 г.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EMPEROR 20.01.2008 17:27:46 отговори + 0 0
Danny e страшен,както и ANATHEMA. За Anneke много добре се изрази dQ-красив глас и без нея The Gathering вече няма да същите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 18.01.2008 10:58:51 отговори + 0 0
тия двамата са едни от най-талантливите младежи от доста време насам.казвам го в случай че на някои някак си му е убягнало... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dQ 16.01.2008 18:53:07 отговори + 0 0
Аннеке има много красив глас, не съм чула соло албума още, но знам какво правеше с Дъ Гадъринг.. И не знам какво е останало в групата след нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселин 16.01.2008 18:29:37 отговори + 0 0
Anneke e феноменална!Жалко ,че напусна the Gathering,макар че и соловият и албум е доста добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".