Гледайте лайв-видеоклипа на Axel Rudi Pell на кавъра на RAINBOW "Since You Been Gone"

27 мар 2015, 15:10 ч. 742 / 3 2
пред./следв.

   Германския китарен герой Axel Rudi Pell ще издаде концертен албум, наречен "Magic Moments", на 27-ми април чрез "SPV"/"Steamhammer". Сега, по-долу може да гледате лайв-видеоклипа с изпълнение на кавъра на RAINBOW "Since You Been Gone". Като гост-вокалист се изявява Graham Bonnet.

 

 

axel-rudi-pell-magic-moments

 

 

още за:

Axel Rudi Pell


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феникс на грил 28.03.2015 18:28:49 отговори + 1 0
Греъм Бонет с тоя костюм обаче... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ваш Печурко 28.03.2015 14:10:39 отговори + 1 0
Ако някой малко се поразрови, ще види, че във всеки албум има поне една песен, съдържаща "rainbow" в текста си. Обича си човека дъгите и толкоз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".