Гледайте лайв видеото на Axel Rudi Pell "Only the Strong Will Survive"

27 апр 2019, 11:30 ч. 885 / 8 0
пред./следв.

   През 2019-а се навършват 30 години от издаването дебютния албум на германския китарен герой Axel Rudi Pell. По този повод на 7 юни музикантът и групата му ще издадат албума "XXX Anniversary Live" - двоен юбилеен концертен диск, който ще включва 16 песни. Това е и точно 30-ото заглавие в дискографията на Pell като самостоятелен изпълнител.

   Материалът е записан на фестивала "Bang Your Head" през 2014-а, когато Axel отбелязва 25-ия си юбилей. Той планира и нов студиен албум за 2020 г.

   Вчера излезе дигиталният сингъл от компилацията "Only the Strong Will Survive (Live)". По-долу може да гледате и видеоклипа към него:

 

 

още за:

Axel Rudi Pell


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".