Гледайте лайв видеото на BEHEMOTH "Christians to the Lions"

2 ное 2021, 22:27 ч. 593 / 8 2
пред./следв.

   Екстремните полски метъли BEHEMOTH отпразнуваха своята 30-та годишнина на 30 октомври, като излъчиха в интернет "XXX Years Ov Blasphemy", включващо три отделни сета на живо, изпълнени на три различни специални места. По-долу може да гледате лайв-видеото към парчето "Christians to the Lions". Песента първоначално се появява в албума на групата от 2000 г. "Thelema.6".

   Преди около два месеца BEHEMOTH обявиха, че този декември ще пуснат нов лайв албум. Изданието "In Absentia Dei" ще се появи на музикалния пазар на 17 декември чрез "Nuclear Blast".

 

 

още за:

Behemoth


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 3.11.2021 07:32:10 отговори + 2 0
Гледах ги. Нищо от нещата, които изсвириха не беше на живо, което беше малко разочароващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leviathan 4.11.2021 11:02:09 + 0 0
Малко си закъснял, концерта на живо в който Бехемот буквално свириха на живо се случи на 05.09.2020 (In Absentia Dei). А това което си гледал и си се разочаровал, е кинематографски концерт сниман на 3 различни локации през лятото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".