Гледайте лирик-видео към неиздаваното парче на MR. BIG "Stop Messing Around"

30 окт 2021, 11:52 ч. 668 / 11 2
пред./следв.

   По-рано тази година американските хард/глем рок легенди MR. BIG пуснаха специално издание на албума си от 1991-ва "Lean into It" по повод 30-ия юбилей на творбата.

   То е допълнено с много бонуси и екстри, сред които неиздавани песни и др. Едно от неиздаваните парчета е "Stop Messing Around". То е записано по време на сесиите за албума през 1990-а. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалното лирик-видео към композицията:

 

 

още за:

Mr. Big


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 2.11.2021 16:25:26 отговори + 0 3
Мр.Биг нямат нищо общо с термина глем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 2.11.2021 20:39:55 + 1 0
Ами хубаво. Защо не ходиш да им редактираш англоезичната уикипедия, щом разбираш повече от авторите на статията за тях? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".