Гледайте лирик-видеото на ALLEN / LANDE "Bitter Sweet"

4 ное 2014, 14:32 ч. 737 / 8 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате лирик-видеото на ALLEN / LANDE към песента "Bitter Sweet". Тя е от четвъртият съвместен албум на вокалистите Russell Allen (SYMPHONY X) и Jorn Lande (MASTERPLAN, Yngwie Malmsteen), "The Great Divide", който излезе на 17 октомври чрез "Frontiers Records".

 

 

allen-lande-2014-the-great-divide

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


алън-ланде 5.11.2014 00:24:39 отговори + 3 3
Мисля, че на всички фенове на този проект е ясно, че музиката е написана от талантливия Магнус Карлсон. Комбинацията от брилянтни музикални идеи с две невероятни гласища е наистина печеливша....до преди този, нов албум! Дори жестоките гласове на тези два гиганта в музиката не могат да компенсират по детски наивните идеи на болния мозък Тимо Толки...или Толкки...както и да се нарича там! Просто този ''китарист'' провали напълно най-якият проект в мелодичния метъл! Не знам, кой му позволи да бъде композитор за новия албум, но определено това е ГРЕШКАТА НА ГОДИНАТА....! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".