Гледайте лирик-видеото на новия български рок проект ALI "I Come from the Future"

28 апр 2020, 17:02 ч. 2664 / 1 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ALI, който идва от бъдещето

На българската музикална сцена каца нов рокендрол проект:

Посрещнете ALI, който идва от бъдещето!

ALI свири рафиниран и смел рокендрол с искрени текстове и стадионни амбиции, а на 28 април е официалната премиера на I Come From The Future – първия официален сингъл на проекта.

Известен като основен двигател в рок бандата Machrophone, Aли Абдала е ключовата фигура и в ALI. Добре познатият местен инди герой, Али е свирил в няколко банди, участвал е в десетки концерти и колаборации на алтернативната музикална сцена в България. В портфолиото си има стотици изпълнения на авторски и кавър песни и една стратегическа международна гордост – награда oт International Songwriting Contest 2017 за песента Boxer, оценена високо от артисти като Tom Waits, Jane’s Addiction и Keane.

I Come From The Future е официалната премиера на проекта ALI и демонстрира заразно звучене, което носи едновременно алтернативния дух на отминали десетилетия и прогресивния модерен саунд от бъдещето. Песента е и точно за това – „цикличността в живота, модата, музиката, природата и добре забравеното „старо“, което рязко се превръща в „новина“ за краткопаметните“, разказва Али, който е автор на музиката и текста на I Come From The Future. Мастерингът на парчето е на Brian Lucey, който работи със звезди като The Black Keys, Marilyn Manson, Arctic Monkeys и Depeche Mode.

Али се събира за лайвове и записи с приятели и колеги от The Tough Cookies още през 2015 година за чисто забавление, а през 2019 – проектът ALI става пълнокръвен и в актуалния му състав влизат: Антони Иванов и Петар Шварц на китарите, Орлин Станчев – барабани, Боби Ганчев – кийборд и Емил Доков – вокали и Калоян Димитров – бас китара и отговорник за изпипания безкомпромисен звук на финалната продукция. Калоян е продуцент с повече от 20 години опит в безброй по-малки и големи аудио проекти за телевизия, музика и филми.

Официалната премиера на I Come From The Future е на 28 април, 14:00, когато парчето ще прозвучи за първи път едновременно по водещи радиостанции в българския ефир. ALI ще направи и премиера на лирик видеото към сингъла в официалния канал на проекта в Youtube на същия ден в 17:00.

 

 

още за:

Ali


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ringo Mlad 7.06.2020 10:46:59 отговори + 0 0
Според мен е тъпо българска група, да се опитва да звучи, все едно е от Западен Лондон. Горе долу го докарват, те усилията им не са съвсем напразни. Обаче, какъв е смисъла? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

postman 3.05.2020 13:10:45 отговори + 1 3
Мен ме кефи това, че е различно. Определено не бих го нарекъл рокендрол, но и определено не е със скотското БеГе мислене на някой хипар Пърпаляк с три дълги мазни косъма на главата, дето цял живот изживява една и съща 77-ма. Не бих казал, че е моето, но приветствам разнообразието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 29.04.2020 11:12:34 отговори + 4 0
Чак пък рокендрол...Тъпо е самите музиканти да си слагат рамки и етикети.
Инак парчето не е лошо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 29.04.2020 10:19:45 отговори + 6 1
На този дали все му е лошо, като на Али Реза? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodomit 28.04.2020 23:40:08 отговори + 10 1
Aли-Реза Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asfas 28.04.2020 19:09:31 отговори + 6 10
супер е, просто не за орките наоколо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 28.04.2020 20:50:31 + 10 5
Значи е за лигави хобитчета като тебе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 29.04.2020 12:22:48 + 1 5
има и широкоскроени хора, ако излезеш навън може да срещнеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 29.04.2020 14:23:59 + 7 1
Това касае разбиранията и убежденията им, а не вкуса. Едно изкуство или ти харесва или не. Няма такова положение да ти харесва, защото си "широкоскроен".
Но ти понеже не си орк не осъзнаваш това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 28.04.2020 17:47:35 отговори + 23 4
Егати бозата! С Жереми за ръчичка и в канала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".