Гледайте на живо по Интернет концерт на JON OLIVA'S PAIN

17 апр 2009, 13:21 ч. 87 / 2 4
пред./следв.
Очакваният, но все още необявен реюниън на SAVATAGE продължава да витае в сферата на слуховете. Българската публика ще се доближи до емблематичния вокалист от златния период на групата Zak Stevens на 17 май, когато той ще изнесе втори концерт в София със CIRCLE II CIRCLE (подробности, поръчай билет онлайн). Малко преди това - на 15 май почитателита на SAVA и Големия Джон ще могат да гледат онлайн излъчваното директно шоу на JON OLIVA'S PAIN в Ню Порт Ричи, Флорида. За целта трябва да бъде посетен сайтът www.synclive.com, където се изисква безплатна регистрация.

още за:

Jon Oliva's Pain


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


liquid 17.04.2009 18:16:37 отговори + 0 0
Reunion по последни думи на Олива (от миналата година) няма да има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2009 16:15:36 отговори + 0 0
Айде де! До кога ще го чакаме тоя реюниън? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 17.04.2009 14:44:36 отговори + 0 0
Непременно ще го гледам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2009 13:27:24 отговори + 0 0
яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".