Гледайте новия лайв видеоклип на ARCHITECTS "When We Were Young"

1 юли 2022, 17:40 ч. 542 / 4 0
пред./следв.

   В края на април тази година ARCHITECTS издадоха песента "When We Were Young". Парчето е самостоятелен сингъл, който не е част от дългосвирещ студиен албум на групата.

   Барабанистът Dan Searle, който е и режисьор, коментира че парчето е за това "какво печелим и какво губи, когато остаряваме". Той споделя и че когато е бил на 20 години си е мислел, че е разбрал всичко, но по-късно е осъзнал, че никога няма да му стане ясно колко сложен е светът.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния лайв видеоклип към "When We Were Young". Видеото е режисирано от Lucas Englund, а материалът е заснет по време на концерт в "Alexandra Palace", Лондон.

още за:

Architects


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".