Гледайте новото лайв видео на BULLET FOR MY VALENTINE "Army of Noise"

13 авг 2015, 14:15 ч. 667 / 2 21
пред./следв.

   Новият албум на BULLET FOR MY VALENTINE, озаглавен "Venom", ще излезе утре, 14 август. сега по-долу може да гледате лайв видеото към песента "Army of Noise". Клипът е заснет по време на южноамериканското турне на групата през юли 2015 г.

 

 

bullet-for-my-valentine-2015-venom

 

 



Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хардкорът умря 15.08.2015 17:57:49 отговори + 2 0
кога ще се научите какво е метълкор, младежи

бива да не знаете какво говорите, поне отворете уикипедия и четете - Integrity, Shai-Hulud, Earth Crisis, Rorschach, All Out War, Ringworm

къв метълкор ви гони, слушате радио френдли рок, а който се напъва да обяснява, че слуша модерни групи - всичките тия са на по 15 години банди, половината са навити за спонсорство от vans и monster да свирят кавъри на бийтълс,, вие говорите за модерен метъл
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 16.08.2015 10:35:44 + 0 0
Не знаят младежите, а и не четат. Затова ги гонят емота, модерни групи на по 15-20 и повече години и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BFMV FOREVER 14.08.2015 17:32:24 отговори + 3 0
анти-потен елек,трагик Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-розова тениска 15.08.2015 08:30:18 + 0 0
Хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlooDI 13.08.2015 21:02:23 отговори + 1 2
Добреее, хареса ми, парчето кърти. Обаче има нещо, което не ме кефи. Фронтмена с това пискливо гласче нещо не се връзва с групата като цяло, лично мое мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 14.08.2015 00:27:49 + 0 0
В предните албуми и концерти преди 2010-та вокалиста(Мат) си се справя перфектно с вокалните изпълнения,но претърпява операция на гласните струни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 13.08.2015 19:44:58 отговори + 7 1
В България няма смисъл да се пускат новини за млади групи,защото са п*дали,емота и не знам си какво..Искам да ми кажеш нафталиново човече,кой е емо?Слуша ли въобще песента ?Ходи се застреляй,т*апанар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-розова тениска 13.08.2015 21:33:11 + 1 3
Проблемът ми не е с младите групи (доколкото можеш да наречеш 17 годишна група "млада"), а с MTV групите, които позират като метъл групи. Визирам предимно "ну" метъл (жанр на повече от 20 години, който дори не трябва да се нарича метъл) и разни псевдо-метъл емо групи като Bullet For My Valentine, Bring Me The Horizon, Black Veil Brides, My Chemical Romance... Marilyn Manson и тем подобни.

Нямам нищо против модерния метъл, стига да е МЕТЪЛ, а не помии от сорта "толкова съм нещастен", "толкова съм неразбран", "мразя родителите си", "мразя света", "мразя себе си", "отивам да се нарежа". Това не е метъл, това е пълна позьорщина и подигравка с истинския МЕТЪЛ. Да не говорим за "ну" метъла и това колко е жалък като жанр...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-розова тениска 13.08.2015 21:46:12 + 1 3
П.С. Хриси, предполагам, че ти си емо, съдейки по коментара ти. Хе бой се, имам група за теб, която да те развесели - INSANE CLOWN POSSE. Просто не се режи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 14.08.2015 00:26:10 + 3 1
Не мога да повярвам,колко си тъп и ограничен.Не съм емо.Не може да слагаш Булет при групи като БВБ и т.н.Нямат нищо общо!Коментара ти показва само колко ти глупав и ограничен.Изтегли си новият албум на Булет и го чуй,а след това си натъпчи барут в ушите и си удари главата в стената,защото за друго не ти служат тия уши и главата явно ти е само за равновесие.Със здраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-розова тениска 14.08.2015 08:19:11 + 0 4
Точно това очаквах да ми отговори някое метъл позьорче! Обикновено хората като теб не знаят абсолютно нищо от МЕТЪЛ и живеят в свят, където разни емота и изнежени момченца се водят за "метъли".

Познавах един човек, който харесва единствено ню метъл, Мерилин Менсън, и да, групи като Булет, Мерилин Менсън, Бринг Ме Дъ Хорайзън и подобни (не преувеличавам като казвам, че харесваше единствено МТВ групи). Не знаеше кой е Брус Дикинсън, не беше дори чувал за Джудас, знаеше Ози единствено от мен, за него Гънс бяха скучни, Елвис беше "някакъв от 50-те, дето дядо ми го харесва", а Блек Сабат бяха "бащите на метъла... май, ама са ебахти скучната група". Когато излезе филмът за Джими Хендрикс по кината (през 2012-2013), той дори не беше чувал за него. Нирвана се водеше една от любимите му групи... но беше чувал единствено "Smells Like Teen Spirit" и още няколко песни (които най-вероятно аз съм му пращал). Дори имаше шапка на Нирвана, но отказваше да чуе целите им албуми!

Най-трагикомичната част? Той твърдеше, че харесва "метъл". Лимп Бизкит, Папа Роуч, ранните Линкин Парк, Корн, Мерилин Менсън, Булет, Бринг Ме Дъ Хорайзън, Блек Вийл Брайдс (понеже приятелката му ги харесваше, разбираш ли), Май Кемикъл Ромънс... на практика всяка МТВ група, за която се сетиш, но най-вече ню метъл. Да се смееш или да плачеш? Поне имаше страхотен вкус към симфоничния метъл... и май е това.

Мишо, това ти ли си?! :O
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 14.08.2015 09:49:34 + 4 0
Като ви чета, бърка се метълкор с ню метъл, а и двете - с емотата. Не си падам по нито едно от трите, но трябва нещата да се казват точно. Конкретно BFMV не са емо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 14.08.2015 10:39:29 + 1 0
Ти определено си голям т*пак!!С коса до кръста съм(не съм емо) и съм бил на концертите на Джудас,Блек Лейбъл Съсаяти,Криейтър(2012),Амон Амарт и още куп концерти и мото събори..Ти точно няма да ми казваш,какъв съм аз и какви групи харесвам..От метълкора слушам единствено Булет(и на технияк онцерт бях),слушам As i lay dying и Killswitch engage..От Ню метъла само Корн и Слипнот(ако ги водят все още в този стил)..По принцип слушам най-много групи,които смесват дет с траш метъл и отделно слушам класическия норвежки блек.Просто не съм тесногръд т*пак като теб,който съм сигурен не е чул един техен албум !!Млъквай,защото си смешен и ако си навит ще ти дам и фейсбук,за да видиш какво "емо" съм... -.- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 14.08.2015 10:49:35 + 1 0
Християне, по-полека. Сега и тъпак станах, защото различавам стиловете или защото не си падам по някои от тях. Слушай си каквото искаш и аз правя същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-розова тениска 14.08.2015 11:02:17 + 1 3
Емо с дълга коса? Това възможно ли е? О_O

Благодаря, че ме наричаш "тесногръд тъпак", задето не харесвам фалшив метъл. Като говорим за тесногръди тъпаци, абсолютно сигурен съм, че си от хората, които не могат да толерират чалгата, Джъстин Бийбър, Ники Минаж, Бритни Спиърс, Уан Дайрекшън, Майли Сайръс и тем подобни "музиканти". Това не те ли прави тесногръд тъпак. Не? Егати двойния стандарт...

Смешно е когато някой те упреква, че не харесваш това или онова, при положение, че те самите нямат толерантност към това и онова. Ти си лошия, но не и те, понеже си ги засегнал като си обидил любимата им емо група, разбираш ли. Освен ако не си някой универсален метъл-рок-пънк чалгар-хипстър, който слуша Моцарт и Топ 40 чартовете и който "просто обича музиката", хвърляйки салфетки над звуците на Азис, в какъвто случай трябва да те убием с камъни, хаха.

П.С. Judas и BLS изнесоха страхотни концерти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 14.08.2015 15:29:57 + 2 0
"аз бре"
Не говоря/пиша на теб..
Мисля,че спор с маймун не върви.Албума им излезе и може да го чуеш и да прецениш,но аз смятам,че няма да го направиш,защото е по-лесно да говориш наизуст.Със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.08.2015 21:28:05 + 1 4
Бих предпочел да си купя новия албум на Мейдън (който поръчах преди седмица) и да се насладя на качествен МЕТЪЛ със смислени текстове и без намек за емокор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 16.08.2015 10:34:17 + 1 0
Отдавна мина времето, когато Мейдън правеха качествен метъл, сега правят бозица за пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

old metaltrve 13.08.2015 18:55:18 отговори + 4 3
Идвам за да дам минус Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анди 13.08.2015 18:05:59 отговори + 7 0
Жестоко парче! Много яка музика са започнали да свирят!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-розова тениска 13.08.2015 14:30:15 отговори + 2 9
Емота, емота, емота, емота, емота... аман от емота Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".