Гледайте новия видеоклип на CHTHONIC "Flames upon the Weeping Winds"

24 окт 2018, 19:19 ч. 415 / 5 3
пред./следв.

   Тайванските метъли CHTHONIC издадха нов, осми студиен албум на 10 октомври. Творбата със заглавие "Battlefields of Asura" е първа за групата от 2013 г. насам.

   Поредният видеоклип към песен от диска, който бандата пуска онлайн, е "Flames upon the Weeping Winds". Може да го гледате по-долу. Видеото е вдъхновено от класическия филм на Стенли Кубрик "2001: Една одисея в Космоса", свързан с едноименния научнофанстастичен роман на Артър Кларк.

 

 

още за:

Chthonic


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 24.10.2018 21:43:54 отговори + 0 1
детски метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 25.10.2018 07:58:09 + 1 0
Азиатските култури са много по-различни от нашите. Много от сериозните за тях неща на нас ни се струват детски. Не знам дали не важи и обратното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kabraxis 24.10.2018 19:25:37 отговори + 2 0
Уникални както винаги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".