Гледайте новия видеоклип на DAY40 "Naturicide"

10 ное 2014, 10:58 ч. 464 / 2 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес е онлайн премиерата на новия видео клип на DAY40"Naturicide".

Песента е взета от независимо издадения дебютен  албум на бандата "Only The Stones Remain", който вече се разпространява и на СD.

Видеото е заснето в покрайнините на Лондон от Светозар Димитров,  Дилиян Аранудов и Радостин Борисов, а видео обработката и монтажа са дело на новия барабанист на DAY40 Светослав Димитров с помоща на Денчо Димитров, основател на групата.

Day40 е банда от Лондон, Великобритания, съставена от български музиканти.

Настоящия състав включва: Дилиян Арнаудов (ex-SJK, ROSEBOURG) – вокали, Денчо Димитров (ex-BRAINSTORM) – китари/вокали, Стефан Минев (ex-SATAN’S), Светослав Димитров  (ex-SYMBOLIC,  ОКОВИ).

 

 

day-40

още за:

Day40


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Яга 11.11.2014 17:40:33 отговори + 5 0
Сега да ви каже баба ви Яга, дето чак сега гледа клипа, щото бърка супа на дедо Торбалан, че клипа не е лош. Има какво да се желае, откъм музика също, обаче за начало си е ок. Не знам какво лошо му намерихте на клипа - не е кичозен, не е досаден, песента не е много дълга, стегната е. Момчетата да продължават да действат, ще избистрят стила, ще направят и по-хубав клип. Хейтърите да се скрият, че да не идат в супата, мухаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 11.11.2014 17:08:28 отговори + 5 0
Спомням си за един интересен момент от участието ни на голям фестивал в България. В паузите между песните, някакъв тип от публиката се дереше с пълно гърло и изпъкнали вени, пръскайки слюнка навсякъде: Настрой си китарата, настрой си китарата, настрой си китарата... и така - безкрай. Първоначално ме обзе бяс, поисках да скоча в публиката и да му разбия мутрата. Но, в един момент осъзнах нещо, което предизвика тотален музикален оргазъм в мен - разбрах каква е разликата между този нещастник и нас: Ние бяхме горе, на сцената и си правехме кефа, свирейки нашата музика, а Той беше долу, потънал в собствените си ла*на от завист и омраза!
Разбрах и още нещо: докато аз и моята банда сме винаги горе и си правим кефа, той и други като него ще си останат долу.
По-късно същата вечер, някой от публиката (може би въпросният нещастник или друг като него) хвърли чаша с бира по Леми и го заля на сцената. Леми му показа среден пръст: Motorhead никога не са свирили за подобни нещастници, но ще продължат да го правят за всички останали!
Благодаря!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Den (Day40) 11.11.2014 15:29:48 отговори + 6 0
Видях, че се е завъзала полемика около клипа. Може би беше нужно да споменем в информацията за него, че всичко си правихме само. И клипа и албума. Без намесата на капацитети и продуценти. Не сме искали пари от фенове за финансиране и т.н. Направихме албум и клип без пари! Само с мерак и с кеф. На когото им харесва - благодарим! На когото не им харесва - съжеляваме че сме ви загубили времето. Поне не сме взели пари на никого да гледа! Гроздето е кисело когато не можеш да го стигнеш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свин 11.11.2014 11:33:06 отговори + 5 0
Екстра се е получило за родните финансови възможности. Стига с тая омраза към родния метъл, ве хора! Мразете Криско и Азис, туй туморче- българскиот метъл има нужда от подкрепа за да расте и прави мускули! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wicker Man 10.11.2014 19:28:07 отговори + 5 2
Ей брей брей в тая наща хубава страна много хейтъри, че вие като сте разбирачи, къде са вашите записани албуми и къде са ви видеоклиповете?
Смешници ... само можете плюете, щото само това ви остава да правите като не можете друго ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Соломон Хюцлер 11.11.2014 11:55:12 + 0 4
Ми, не е нужно да правим клипове, за да видим че този е зле, дори за самоделка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маслинките 11.11.2014 12:20:31 + 2 2
Не знам кой е хейтър и кой не е, ама като ти дадат кофти маслини в магазина и ти като им ги върнеш, те ако ти кажат "вие като сте разбирачи, къде са вашите отгледани маслини", ти какво ша направиш? Така че тоя аргумент не важи, приятел.
А на бандата браво - днес толкова, утре повече. Правят всичко по силите си. Това не е малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Атанас Василев 10.11.2014 18:56:10 отговори + 6 0
Хубавите неща стават с много пари и много свободно време които момчета нямат но въпреки това все пак са постигнали твърде много.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 10.11.2014 15:38:56 отговори + 1 3
Самоделка, вие кво искате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 10.11.2014 14:33:44 отговори + 0 6
Слабичка имитация на Nevermore. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 10.11.2014 14:19:52 отговори + 0 8
Нито клипа, нито песента са на сериозно ниво. Особено клипа е прекалено аматьорски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".