Гледайте новия видеоклип на DREAM THEATER "The Gift of Music"

3 фев 2016, 12:20 ч. 1015 / 10 6
пред./следв.

   DREAM THEATER издадоха амбициозния си нов албум "The Astonishing" на 29 януари. Подобната на рок-опера творба е разделена на две части и включва общо 34 парчета. Преди няколко дни ви дадохме възможност да чуете целия албум онлайн. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официалния видеоклип към една от песните в диска - "The Gift of Music".

 

 

dream-theater-2016-astonishing

още за:

Dream Theater


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ohoboho 4.02.2016 07:02:57 отговори + 1 4
Мисля, че DT феновете ще могат да си държат тоя албум поне заради обложката, готина картина е.
Иначе някои хора са доста забавни - и те самите не харесват албума, но видиш ли това били DT и е албум за ценители. За най-големите ценители и хипер интелектуалци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 4.02.2016 08:18:14 + 1 0
А, бе....що не.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 4.02.2016 09:46:22 + 7 0
Достигнал си до изключетелно дълбоко психологическо прозрение-някой казва, че харесва албума, ама въсъщност не го харесва...Е, хайде сега като си голям психолог обясни ми-защо аз харесвам албума...да, и съм фен на групата...и няма просто само да си гледам обложката, а го въртя вече нон-стоп....Да ти обясня ли, както и на доста като теб? Ами аз слушам DT не от Train of Thought, а от както още са Majesty. Харесвам техните превъплащения във всеки нов албум /макар, че в един момент много,много изненади-нямаше-всички фенове на DT знаят за кой период говоря/, а тук превъплащенията са много,има изненада, има много композиране ,прекрасни аранжименти и да виртуозноста е вероятно на малко по заден план, но си я има и си е на мястото, където трябва. Да кефи ме, че има повече акустични инструменти, защото уви все по малко такава музика се прави, а истинските музиканти могат да свирят невероятно и с gain на макс и с куахарки и пак да са така въздействащи. И не на последно място малко са групите, които се хвърлят в такива мащабни творчески проекти , защото DT можеха още две години да обикалят света и да си лежат на старите албуми....тук говоря за творчество, а не за просто поредния албум., защото албум с подобен размах не се прави само, защото е поредния на конвейра. И още нещо - не ми липсва метълския период на DT. Харесва ми ,че се връщат към корените на прогресив рока, а тук няма да се впускам да обяснявам- защо....истенските ценители на музиката ще разберат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еми 3.02.2016 17:21:51 отговори + 2 7
Слабо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 3.02.2016 17:42:22 + 4 0
Кое по-точно?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 3.02.2016 20:19:34 + 4 1
Джорджано, ти ли си? Аман от комплексирани "разбирачи". Всичките разбирате от футбол, волейбол, тенис, политика и прог... ако ме хващаш какво искам да кажа. Истината е в това дали една музика ти харесва, или не. За тевоя вкус, явно не е подходящо. За други ще е супер. Защо просто не продължиш напред,след като не ти харесва, вместо да "остроумничиш"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".