Гледайте новия видеоклип на FLESHGOD APOCALYPSE "Epilogue"

9 дек 2014, 19:59 ч. 227 / 3 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на симфоник дет метъл бандата от Италия FLESHGOD APOCALYPSE. Той е към песента "Epilogue" от издадения през август миналана година актуален албум на групата "Labyrinth". Режисьори на клипа са Francesco Paoli и Salvatore Perron.

fleshgod apocalypse - labyrinth

още за:

Fleshgod Apocalypse


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blake 10.12.2014 13:41:39 отговори + 8 0
А на живо са още по-яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 10.12.2014 18:28:21 + 7 0
Гледах ги през 2009 година като съпорт на God Dethroned в едно софийско мазе , но въпреки обстановката италианците се раздадоха до край ! Много ми харесаха !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 10.12.2014 10:59:46 отговори + 8 0
Думата е само една за Fleshgod Apocalypse - прекрасни !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".