Гледайте новия видеоклип на гостувалите преди два дни у нас NILE

21 ное 2012, 20:30 ч. 321 / 5 6
пред./следв.
NILE, които гостуваха за трети път в България преди два дни, представиха новия си видеоклип, пресъздаващ песента "Enduring The Eternal Molestation Of Flame". Продуцент и режисьор е Jon Simvonis, песента е от актуалния албум на групата "At The Gate Of Sethu".



Nile, Sofia

още за:

Nile


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SEXTON 24.11.2012 14:20:40 отговори + 0 0
Ако бас партиите ги записва басистът от концертните им изпълнения албумите им ще бъдат по добри. След концерта им в София едва ли ще си пусна техен студиен запис. Много са добри, но само на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BTK 23.11.2012 14:52:20 отговори + 0 0
Гост басистИТЕ на Nile са си точно това - гости, само за концерти. Музиката я пишат Karl и Dallas. В новия албум доста от вокалите са поети от Jon Vesano, който е бивш член на Nile (бас/вокали), но баса го записва Dallas. В клипа към песента Enduring The Eternal Molestation Of Flame вокали имат само Karl и Dallas, няма и отделен басист записвал в албума - за това няма и в клипа.(точка) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2012 11:36:11 отговори + 0 0
Басистът изобщо не им изнася чак толкова вокали, но е яко, че и той се включва. За сметка на това пък как свири!...Такова свободно разхождане по грифа отдавна не съм виждал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 22.11.2012 09:08:59 отговори + 0 0
Много як клип, но къде им е "гост" басиста, не го видях в кадрите?Тоя басист на концерти им изнася 50% от вокалите.Същите са и Moonspell свирят с един басист от 10 години, а подължават да не го слагат на плакатите си.Не крия че ми е много любопитно какво става с екстремния бизнес - намирисва на клаузи и договори, а уж това е само при комерсите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 21.11.2012 21:48:59 отговори + 0 0
Страхотен албум направиха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.11.2012 21:46:12 отговори + 0 0
Закъсняло промо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".