Гледайте новия видеоклип на INDICA "Suunta On Vain Ylospain"

19 мар 2014, 23:21 ч. 214 / 7 4
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на финландската изцяло дамска поп-рок/алтърнатив/симфо метъл банда INDICA. Той е към песента "Suunta On Vain Ylospain" от издадения през януари актуален албум на групата "Shine". Режисьор е Lawrence Dolkart.

 

indica - shine

още за:

Indica


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


------ 20.03.2014 15:34:54 отговори + 0 0
Густо майна фелибету, ияки мацки под нибету! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

брулю 20.03.2014 10:13:37 отговори + 0 0
тез само да ги брулиш ама яко, но без да пеят, щото може да спадне... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

b 20.03.2014 09:40:26 отговори + 0 0
Това са някакви финландски парцали, на които очевидно някой им пише музиката и йм дава техническите средства и финансите да се преструват, че могат да свирят.

Защото какво би продавало по-добре от стадо коври с китари за няколко хиляди в нескопосаните им ръце? Еб@ти маргинализацията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d 20.03.2014 09:37:18 отговори + 0 0
Ква е тая боза? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".