Гледайте новия видеоклип на KILLER BE KILLED "Curb Crusher"

19 мар 2015, 18:44 ч. 550 / 6 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате новия видеоклип на KILLER BE KILLED към песента "Curb Crusher". Парчето е от едноименния с групата дебютен албум, излязъл през май мината година. Видеото включва кадри от изпълнението на бандата на австралийския фестивал "Soundwave", провел се миналия месец, както и от клубни изяви, също в Австралия. Режисьор е фотографът от Мелбърн Neal Walters.

   KILLER BE KILLED е супергрупа с участието на Max Cavalera (SOULFLY, екс-SEPULTURA), Greg Puciato (THE DILLINGER ESCAPE PLAN), Dave Elitch (екс-THE MARS VOLTA) и Troy Sanders (MASTODON).

 

 

killer-be-killed-2014

 

 

още за:

Killer Be Killed


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Зъ ! 20.03.2015 08:41:16 отговори + 3 1
Това с чупенето на иструментите е толкова нелепо и инфантилно , че убива всяко желание да им дам поне още един шанс.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 19.03.2015 23:24:09 отговори + 4 1
Абсолютно точен коментар. Не ми се мисли за новия албум Soulfly.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 19.03.2015 23:00:58 отговори + 3 1
Аз съм голям фен на Кавалера и в частност Soulfly,но като го видя това и страшно ми се драйфа. Не мога да отрека,че всичко от след Conquer на Soulfly е кавалерова бозица. В това включвам и новия албум на конспирацията...Пълен лайнарник в сравнение с Inflikted. Този проект е обречен! Искрена почит към Трой Сандърс,който им прави лайфовете. Грег на живо е....да се повторя....лайнарник! Сори за хейта,но който ги чува поне малко работите би се съгласил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".