Гледайте новия видеоклип на MEGADETH - "Super Collider"

3 юли 2013, 17:18 ч. 267 / 2 17
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на MEGADETH. Той е към заглавната песен от актуалния, противоречиво приет албум на Dave Mustaine и компания - "Super Collider". Главната роля във видеото е поверена на калфорнийския модел, певица, актриса и композитор Hunter Elizabeth.



megadeth - super collider

още за:

Megadeth


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 24.07.2013 13:24:51 отговори + 0 0
Злеееее, ама МНОГО зле. Особено на фона на новия Violator например. Megadeth отдавна се отдалечават от траша, и затъват в блатото на посредствеността... Не робувайте на имена, ако искате истински траш чуйте новия албум на Violator, а не това....нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2013 20:14:42 отговори + 0 0
Хаха, Super Colider-а, бил неприятен албум ))) евала, някои хора имат уникално чувство за хумор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ръждясалия в мир 8.07.2013 16:06:30 отговори + 0 0
Без да съм музикален експерт или хейтър, бих споделил, че предпочитам златния звук на бай Мъстейн и компания от началото на деветдесетте. Изслушах внимателно целия Колайдер и за съжаление се присъединявам към негативните мнения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2013 13:03:24 отговори + 0 0
Албумът е супер, клипа ... малко ми е софт, ама нейсе - за мен песните от този "противоречив" албум са трепач!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2013 12:26:27 отговори + 0 0
На никой не му дреме дали си купуваш дискове или не. Приеми го, на никой. И все пак, мнението е като гъза- всеки си има Както ти харесваш слабия "Super Collider", така други боготворят Скверните "Purple" и не са музикални мастии, за да възхваляват изчерпаните "Megadeth". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята на Смъртта. 7.07.2013 21:17:52 отговори + 0 0
Момчето Фея е на 40+
Момчето Фея си купува оригинални дискове и не сваля музика от тракери.
Момчето Фея, уважава труда на хората и не си позволява да дава категорични оценки за продукт от такова естество, защото приятелю, изкуството е многолико. Това, че на теб картините на Густав Климт не ти харесват, не означава че той не е класик! Ако нещо не ти харесва, просто си го запази за себе си и не излизай със становища, все едно си рупор на прогресивното музикантско човечество!!! Че си си дръпнеш албума- това вече казах на кои хора е дело. Колкото до Пърпъл..., думата която употребих дори е слаба!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2013 18:15:22 отговори + 0 0
Това момче, дето се пише Фея, нещо се е обидило. Недей така, не се обиждай на хората, момко! Ние само изразяваме своето мнение. Не е нужно да имаш музикално образование, за да разбереш сам за себе си, че албумът е ултра слаб, а този клип за нищо не става. Да, ще свалим албума безплатно, тука не бъркаш. Ще го чуем, ще изтрием половината песни и ще си запазим най-НЕ слабите. За пръв път обаче виждам някой да си позволи да нарече Purple СКВЕРНОСТ...Еми сигурно ми е странно щото всички сме задръстени балканци (какъвто ти, бас ловя, не си!)Айде със здраве, моето момче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гу-гу 5.07.2013 22:06:01 отговори + 0 0
Ами,нищо лично ама не ми харесва.Нито песента нито клипа.Безлична работа струва ми се е станала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 5.07.2013 21:06:20 отговори + 0 0
Ееееее, големи разбирачи, големи музиканти, големи познавачи сте се извадили тука, бреее! Седите и чакате само някое ново парче на дадена банда и веднага се хвърляте да обяснявате, колко било зле, как можело иначе, и как СПОРЕД ВАС битрябвало да бъде, защото ВИЕ смятате, че било по- зле от еди кое си... Колко типично по български- гадно, злобно, деструктивно, и познавачески- наставнически изказвания за труд положен от някого за да направи нещо за Вас! Тук, даже има и изказали си хора, които явно се явяват по- големи познавачи от всички, като директно заявяват, че този албум бил по- зле от еди- кой си! Господи, какво ви става, бе хора!? Кои сте вие, че да казвате такива неща!? Някой случайно да се опита да вникне в музиката в албума? Някой да се опита да разбере изсвиреното? Някой случайно да се опита да разбере Мъстейн? За пореден път се убеждавам, колко големи задръстеняци и закостеняли метъли- елеци има в Бг!!!! Дай им тука Пърпъл, Смоука, Джулая, Юрая и още некви сквернотии от сорта! А, тука сигурен съм, ще има яко хора, които ако ги попиташ за Марти Фридмън, ще се изредят да говорят колко велик бил. Само че да ви кажа, албумът РИСК е в огромната си част негово дело. Ама иначе бил тъп албум... Само да ви светна, че албумът РИСК дебютира по номер 16 в Билборд и печели статуса Златен за 1999 ! Смешници сте вие, приятели, защото можете да си плюете колкото си искате- това доказва единствено, какви закоравели балканци сте. Дейв и компания ги бОли хикса за писаниците ви. Знаете ли кое е жалкото в цялата история? Жалкото е, че си изтеглите въпреки всичко безплатно албума. И имате смелостта да говорите... Засрамете се и глейте там да си цоцнете нЕкоя и друга гуменица бира за душеуспокоение! А...и да не забравите слънчогледовите семки- те са неизменна част от познавачеството... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и аз се казвам иван 4.07.2013 10:00:16 отговори + 0 0
Между другото, не слушам Мегадет, точно заради вокалите на Мъстейн, но в тази песен ми харесват! Някой чува ли AC/DC хаха? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Your Father 3.07.2013 23:06:59 отговори + 0 0
Това ново лице на Мегадет наситина е много по-неприятно от лицето на Мегадет по времето на Risk, заклевам се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1722 3.07.2013 21:21:00 отговори + 0 0
Определено твърде неприятен албум . Мнението ми е споделено от много хора по целия свят, иначе фенове на групата . При всички положения това е най-слабият им албум . По зле е дори от Risk . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2013 21:15:23 отговори + 0 0
Стига плюхте!Песента както и видеото към нея , не са чак толкова лоши.Като цяло албума не е толкова слаб.Не разбирам защо критиците така го описват.Приемете всичко това като едно ново лице на Megadeth. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2013 20:46:29 отговори + 0 0
Вкисната боза... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2013 19:09:50 отговори + 0 0
много мъжки вокали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal 3.07.2013 17:49:59 отговори + 0 0
Сакс ... няма никъв "ребъл". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 3.07.2013 17:27:37 отговори + 0 0
Абе, чух разни други песни от албума - средна работа, обаче тая е велика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".