Гледайте новия видеоклип на NERVOSA "Endless Ambition"

29 мар 2023, 07:34 ч. 687 / 8 5
пред./следв.

   Бразилската/мултинационална дамска траш метъл група NERVOSA с участието на българската барабанистка Михаела Найденова (Michaela Naydenova) представя нов сингъл и видеоклип към него.

   Песента се казва "Endless Ambition" и бележи поредната "нова ера" в историята на бандата. Този път промяната не е само в състава. От тук нататък китаристката и основателка на формацията Prika Amaral ще изпълнява вокалите. Лайнъпът се допълва от Hel Pyre - бас и Helena Kotina - китари. Режисьор на видеото, което може да гледате по-долу, е Dimitris Preve.

 

nervosa 2023

още за:

Nervosa


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 29.03.2023 14:19:47 отговори + 1 2
Кака Прика с изцяло нова банда, уж сестри бяха с Миа, уж приятелска раздяла с останалите, уж страхотни нови парчета, нещата са единствено "уж". Откакто се разделиха с Фернанда Лира, не върви музикалният живот нито на Нервоса, нито на Крипта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 29.03.2023 14:35:07 + 4 0
Че какво им е на Крипта? Свириха през миналата година къде ли не, включително на Вакен, записаха си новия албум и сега обикалят САЩ с Морбид Ейнджъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gargamel 29.03.2023 11:05:29 отговори + 16 0
Като нежно цвете сред бурени е нашето момиче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 29.03.2023 10:11:47 отговори + 4 0
В клипа на барабаните нашто момиче ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 29.03.2023 10:58:07 + 3 0
Да. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".