Гледайте новия видеоклип на P.O.D. "This Goes Out To You"

14 авг 2015, 07:48 ч. 528 / 4 3
пред./следв.

   P.O.D. ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "This Goes Out To You", на 21 август. Групата вече пусна онлайн две от песните в бъдещия диск - "Criminal Conversations" и "Speed Demon". Гост в първото парче е Maria Brink от IN THIS MOMENT. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате видеоклипа към парчето "This Goes Out To You".

 

 

още за:

P.o.d.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


лъскав перинеум 15.08.2015 09:22:10 отговори + 0 0
Колелото се върти и ню-метъла се връща. То групи като BMTH, Issues и OM&M ползват яко похватите на жанра, та кво остава за 90-таррските Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.08.2015 08:21:44 отговори + 2 4
Тези емонца дали са наясно, че са бели? Защо се обличат като Доктор Дре? Приличат повече като копия на Ванила Айс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 14.08.2015 14:32:22 + 2 0
Единия е черен. Сигурно той ги е повлякъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".