Гледайте новия видеоклип на RIVERSIDE "Shine"

24 окт 2016, 17:35 ч. 674 / 4 2
пред./следв.

   Полската прогресив метъл банда RIVERSIDE издаде новия си студиен албум, озаглавен "Eye of the Soundscape", на 21 октомври. Това е първи диск с нов материал след смъртта на китариста Piotr Grudzinski през февруари. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните в творбата. Композицията се казва "Shine".

 

 

още за:

Riverside


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гражданин 24.10.2016 19:50:29 отговори + 0 3
Гледайте сега Копи/Пейст 18 като се върнат от училището от съседното село как ще ви изпопрепишат новините от днес следобед. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 24.10.2016 20:11:08 + 0 2
С известен реверанс напред в бъдещето, 18 на 18-та степен е по-близо до реалния брой на копиранията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".