Гледайте новия видеоклип на SEVI "Shattered"

9 мар 2020, 07:49 ч. 1758 / 3 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската банда SEVI отпразнува 10 години на сцена и представи ново видео.

Събитието се състоя на 6-ти март в столичния Music Jam Club.
Както подобава на стила на SEVI - изненади не липсваха. Шоуто стартира точно в 20.00ч с едночасов сет от Tony (Sugar DJ’s ), който загряваше прииждащата публика с модерни рок хитове.

Точно в 21:00 ч на сцената на Music Jam се качиха Hellion Stone, които също бяха специални гости на събитието. Момчетата представиха 35 минутен ударен сет, с който екзалтираха насъбралата се вече многобройна тълпа.

10 минути преди 22.00 ч стартира шоуто на SEVI с първия от трите ретроспективни клипа, отразяващи емблематични и забавни моменти от историята на групата зад кадър, които разделиха концерта условно на три части.

Веднага след първото видео SEVI откриха с взривяващо интро и чисто новия си сингъл “Shattered.” Целия концерт беше съпътстван от визуализации и ефектно осветление, които оформиха цялостно мултимедийно шоу.

В края на концерта вокалистката на SEVI покани отново на сцената специалните гости от Hellion Stone и Sugar DJ’s, за да си направят обща снимка с публиката.

Шоуто завърши с новото видео към песента “Shattered”, в което групата е заложила на underground визия и екшън сюжет. Гост-актьор във видеото и участник в създаването на сценария на клипа е Радостин Христов (Radostin Hristov-Stin).

Видеото е дело на Боян Карамфилов и Валери Милев. В екипа са още Мартин Киряков (осветление), Дани Такева (грим), враната – Гаргамел и Виктория Вучева (снимки - making).
По аранжимента SEVI са работили с Александра Зернер, която изпълнява и китарите в парчето, а аудио обработката е дело на Марко Барусо.

От 7-ми март клипа вече се върти и в социалните мрежи, а SEVI обявиха, че сингъла ще стане част от четвъртия албум на бандата.

След прожекцията на видеото, вечерта продължи отново с Tony от Sugar DJ’s , който представи предпремиерно ремикс версията на сингъла на SEVI & Jen Majura – “To Hell and Back”.
Междувременно музиканите от SEVI и Hellion Stone раздаваха автографи и се снимаха с феновете в специално отделената за това зона във фоайето на клуба.

Новото видео на SEVI може да гледате тук:

 

 

още за:

Sevi


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Low 21.08.2020 10:26:37 отговори + 0 0
Прекрасна музика. Да беше останало инструментал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 9.03.2020 11:47:43 отговори + 11 3
Ще ме извиняват хейтърите, но което е добро, е....добро! За справка-всичко друго, което излиза от нашите географски ширини в последните години. Сносен саунд, добър риф, стегнато изпълнение, липса на скука и готин клип. Респект за усилията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".