Гледайте новия видеоклип на Tarja Turunen и HARUS

1 дек 2011, 11:30 ч. 320 / 10 21
пред./следв.
По-долу може да гледйте онлайн новия видеоклип на финландската певица Tarja Turunen (екс-NIGHTWISH) с финландския й проект HARUS. Той е към песента "Varpunen Jouluaamuna". Както знаете, Tarja Turunen ще гостува отново в България на 26 януари 2012 г. (поръчай билет онлайн).



Tarja Turunen, Harus

още за:

HarusTarja Turunen
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.12.2011 21:07:15 отговори + 0 0
@тцЪ
Това е на финландски
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ели 19.12.2011 12:16:30 отговори + 0 0
Не мога да ви разбера бе хора вместо да се наслаждавате на музиката вие я плюете и изобщо не ви чаткам.Музиката се прави за да се харесва а не за да се изписват куп глупости по адрес на изпълнителя.Ако не ви кефи просто не я слушайте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 3.12.2011 23:25:23 отговори + 0 0
Това пък ако можех и да го напиша вярно, щеше да е върха! Немският определено не е език за хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 3.12.2011 23:15:55 отговори + 0 0
@ Мирослава...
Има точно две вокалистки в цялата метъл - сцена, които могат да пеят истинска опера:

Едната е Lori Lewis, а другата - Su Ehlers

Разбирам, че си фенка на Таря (то и аз си я обичам), но категорично не би могла да излезе и да изпее някоя ария от Die Valkurie примерно. Или ако го направи, ще звучи като доста добър аматьорски опит (пак става дума за операта, а не за популярната сцена)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 2.12.2011 21:01:14 отговори + 0 0
имам да кажа камо 3 неща:
1. Само глупав човек може да обижда операта и класическата музика. Това е основата на всеки един стил, който познавате!

2. Отново, само прост човек ще каже,че Таря пее подобие на опера. Просто не ми се коментира

3. Joe, ти ми върна надеждата,че адекватни хора има. По -добре не може да се каже всичкото това !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.12.2011 12:20:26 отговори + 0 0
аде земайте кака таря да приглася на пест довечера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oreada 2.12.2011 09:39:37 отговори + 0 0
Благодаря ти,Joe. (: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joe 2.12.2011 02:37:02 отговори + 0 0
Тъй, съжалявам за малоумното постване на коментар с 5 букви, грешка в писането ;д. Та, нека си започна от началото- Спрете с тия смотани коментари Анет - Таря. Първо,само някъв тотален кретен може да мисли, че Таря не може да пее, айде сега.. Второ, Анет НЕ може да пее РОК. Нейния глас е прекалено слаб и нежен за тая музика. Не става въпрос за симпатии към Таря или към Анет, аз обективна преценка. Тя височините ги взима с квичене, не с пеене ;д...Друго - Таря си прави страхотна музика, просто клони много повече към класическа, отколкото метъл (имайки предвид и 2та й албума). Тъй, че музиката й изобщо не е СКАПАНА, а различна. Текстовете са супер, гласа й също. Таря изобщо не е "поза" и т.н. и т.н. Все пак, нека приемем, че има различни типое хора, с различно държание, нали? А, и това, че Найтуиш продължават да имат невероятен успех и да правят страхотна музика, не се дължи нито на напускането на Таря, нито на идването на Анетка. Защото и докато Таря беше в Найтуиш - Найтуиш беше Туомас. И все още е. Той е гения, той измисля и прави всичко. Другите просто обират лаврите наоколо. Но разликата между ерата с Таря и тази с Анет е огромна, защото колкото и да е гениална една песен, всепак, съгласете се с мен тя трябва да бъде ИЗПЯТА не изквичана .... Обективно погледнато, Анет няма грам сценично поведение и силата за тая музика..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joe 2.12.2011 02:28:17 отговори + 0 0
Хора, айде спрете се вече с ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Syl Vestrini 1.12.2011 21:37:32 отговори + 0 0
Това че Анет не може да пее оперна музика не го считам за недостатък. А ако пожелая да слушам истинска опера има много по-добри изпълнители от Таря, което разбира се, не трябва да я спира да прави музиката, която желае като artist. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Oreada 1.12.2011 21:11:08 отговори + 0 0
А,да...забравих да напиша още нещо:Задръжте си злобата за себе си!Мацката нищо не ви е направила!Престанете да пишете едно и също! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oreada 1.12.2011 21:08:25 отговори + 0 0
Какво значи "нека си пее оперите"!?!?За вас е проблем,че някой изпълнител може да прави музика в различни жанрове ли?Защо се отнасяте с такова пренебрежение към класическата музика?
"Nightwish правят много по-стабилен метъл без нея." - да,но не благодарение на липсата на Таря в групата,а на личността на Туомас.Спрете да дъвчете едно и също!!!
Спокойно,varjonkukka,тя няма да се докосне до песните,които изброи,защото просто няма да се опита,а и кой ли ще и` даде правата.Туомас щеше да напише такива песни независимо коя е певицата.Просто вокалният аранжимент щеше да бъде по-различен (и може би по-впечатляващ). xD
"да си издава блудкавите албуми" - може и да не са най-оригиналното нещо на света...но не всеки изпълнител открива себе си още с първия,втория или третия си албум.Да помните първите албуми на Найтуиш?Не са добили световна известност с тях,нали? (тук сега не ме разбирайте погрешно,харесвам ги).
Нека не забравяме,че освен композирането на Туомас,групата правеше най-голямо впечатление с Таря.Тя беше лицето на групата.А сега тъй като Анет просто няма характер,гласът остава доста по-назад от преди.Никой никога не може да ме убеди,че Анет е добра певица!Аз мога да ви убедя в обратното...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

varjonkukka 1.12.2011 18:49:49 отговори + 0 0
след DPP напрестанно се питах как биха изглеждали песни като TPATP, COHLB, Sahara, BBB, etc. изпети от нея, обаче сега след 2 дни слушане на Imaginaerum, никога, ама никога не искам Таря да се докосне до песни като GR,IWMTB, TLTM, SoM, Rest Calm, SWS... да си пее операта, да си издава блудкавите албум`, лошо няма, който ги харесва да ги слуша (купува). Лично за мен, след Imaginaerum се радвам, че Туомас й би дузпата
Миналата седмица я гледах в едно токшоу, където си промотираше точно този "проект" и естествено я питаха за Туомас, дали иска му каже нещо и тя - горката, само козирува хахахаха, супер зле...сама разбира, че без него щеше да пее сигурно в Савонлинна а отделното поведението й беше супер изкуствено - смееше се като па*а през цялто интервю...жалка картинка
и накрая напълно се съгласявам с компетентното мнение под мен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 1.12.2011 18:46:39 отговори + 0 0
Я не ми обиждайте Таря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2011 18:25:36 отговори + 0 0
Нека си пее оперите, за нас по-некултурните Nightwish правят много по-стабилен метъл без нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.12.2011 18:25:34 отговори + 0 0
@ боли...

Хайде стига вече плюли жената! Факт - Анет не може да пее като оперен вокал (за сметка на това се справя с почти всякакъв друг стил - джаз, рок, госпъл... да продължавам?). Факт - Таря не може да пее в друг стил, освен в ОПИТ за опера.

Проблемът на Найтуш изобщо не е Анет, а композиторчето... същото важи и за Таря
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

боли 1.12.2011 18:04:57 отговори + 0 0
Какво общо има Nightwish тук, освен че Анетата никога няма да може даже да се доближи до такова вокално майсторство. А това боли . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tinkei 1.12.2011 17:15:53 отговори + 0 0
Аман от невероятно градивни и креативни коментари под всички новини за Таря и Nightwish. Не ви ли писна да дъвчете едно и също вече шеста година.
Интересен и много хубав коледен концерт, красива Таря, както винаги изпълнението е много хубаво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 1.12.2011 16:31:57 отговори + 0 0
Каквото и да си говорим...добре,че се махна от NIGHTWISH.Без нея правят жестоки неща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.12.2011 15:40:40 отговори + 0 0
това е истиинската същност на Таря - другото си е/беше поза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимен 1.12.2011 14:22:53 отговори + 0 0
Отврат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".