Гледайте новия видеоклип на THE A.X.E. PROJECT "Runaway"

19 ное 2020, 15:49 ч. 1149 / 8 7
пред./следв.

  Българската симфо метъл формация THE A.X.E. PROJECT представя официален видеоклип към песента "Runaway" от издадения през март тази година албум "Future.Imperfect".

   Продукцията е реализирана от Боян Карамфилов със специалното участие на Магдалена Петрович - виолончело. Може да гледате видеото онлайн чрез плейъра по-долу:

 

 

още за:

The A.x.e. Project


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


rofl 23.11.2020 18:10:18 отговори + 2 14
Hater, прав си! Тия и Бендида се състезават кои ще са по-трагични Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ухо 20.11.2020 10:28:47 отговори + 9 28
Не е нужно да си музикант, за да разпознаеш, че някой не може да пее. Нужни са само уши. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 20.11.2020 08:48:23 отговори + 12 31
Тия и Бендида се състезават много оспорвано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rofl 19.11.2020 18:00:57 отговори + 14 44
Тия за толкоз години така и не се научиха да свирят и да пеят...... Не разбирам що си губят времето тия ********... Тотал трагедия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Symphonic 19.11.2020 20:26:02 + 5 6
Извинете, къде мога да чуя Ваши записи. Стана ми любопитно. Щом имате такава експертиза, би трябвало да сте наистина талантлив музикант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 19.11.2020 21:06:03 + 8 28
Каква експертиза? Експертизи се правят от съдебни лекари, технически лица и др. специалисти във връзка със съдебни дела. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Symphonic 19.11.2020 21:43:58 + 6 9
Аз съм фен на симфоничният метъл и бих искал да чуя конкретните забележки, които ще посочите в техническото изпълнение. От едната страна има завършен готов продукт визуален и инструментален. От другата страна е Вашият коментар, с който ако ми позволите не мога да се съглася, тъй като съм се занимавал с музика около една година в тинейджърска възраст и от позицията на човек с основни музикални познания и школа по пиано мога да кажа, че композицията е сложна не само като структура, но и като техника на изпълнение. От тази гледна точка поисках от Вас да ми дадете отправна точка на какво се базира Вашето мнение и съответно бих искал да се запозная с Вашата работа като музикант - позицията, от която правите заключението. Надявам се да съм обяснил точно какво имам предвид под "експертиза". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".