Гледайте новия видеоклип на TREMONTI "Take You with Me"

16 апр 2018, 19:04 ч. 953 / 5 3
пред./следв.

   TREMONTI, американската спийд/траш метъл група с участието на китариста/вокалист Mark Tremonti (ALTER BRIDGE), китариста Eric Friedman и барабаниста Garrett Whitlock, ще издаде четвъртия си студиен албум "A Dying Machine" на 8 юни. Текущо ви съобщаваме подробности за бъдещия диск.

   Чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните в творбата. Името на парчето е "Take You with Me".

   TREMONTI ще осъществят първото си гостуване в България това лято - като специални гости на концерта на IRON MAIDEN в Пловдив на 22 юли (поръчай билет онлайн).

 

 

още за:

Tremonti


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 20.04.2018 12:18:38 отговори + 1 0
Боза! Имам билет за концерта. Тези ли смешници ще заместят Антракс на концерта на Мейдън. Жалко. Върнете ми 20 кинта от 70 левовия билет. Това не струва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WitcheR 19.04.2018 10:23:21 отговори + 0 0
Траш/спийд !!!??? Чист модерен (ню) метъл ... Evil Invaders,Havok,старите Metallica,Exciter,старите Annihilator,Suicidal Angels, ... и др. са траш/спийд, не ми става ясно кой ги е определил тия че са траш или мн спийд. Нека ги сравнят с гореизброените групи ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 17.04.2018 09:55:29 отговори + 3 3
Това ако е спийд/траш Поли Генова е "красива млада дама"! Или имате предвид, че са на спийд и са пълен trash! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".