Гледайте новия видеоклип на ЮВИГИ "From Black"

3 ное 2017, 09:27 ч. 841 / 7 3
пред./следв.

   Българската прогресив метъл група ЮВИГИ пусна нов сингъл, придружен от видеоклип. Песента се нарича "From Black" и е част от едноименния трети албум на групата, който излиза официално на 23 ноември. "From Black" e записана и смесена в студио "Балканджи", а гост-вокалист в парчето е Иван Иванов (VELIAN). От бандата споделят:

"From Black" e централната песен в албума, една от най-мрачните и емоционално-наситените композиции, които сме създавали. Изключително сме щастливи, че Иван прие поканата да участва! Страхотните вокали, които той записа, дадоха на парчето точно тази атмосфера, която търсихме от самото начало!"

   Видеоклипът е дело на екипа на "PartyTr1p Br0s", с режисьор Никола Копаров, продуценти Иван Иванов и Никола Копаров, и оператор Петър Димов. В главната роля е Димитра Георгиева. Самото видео е заснето широкоформатно в 4K на три различни локации. Резултатът е "мрачна история с въздействаща кинематография и усещане за истински филм".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мое мнение 4.11.2017 17:46:28 отговори + 6 1
Клип - 10/10
Качество запис - 8/10
Музика - 3/10
Мое мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ридли Скот 3.11.2017 09:58:18 отговори + 13 4
Кефи ме, когато БГ банди правят истински и качествени клипове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стивън Сп. 4.11.2017 07:52:15 + 1 0
ИнвИстиции, колега. Имаш желание за добра продукция - инвВистираш. Нямаш желание за добра продукция - не инвИстираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".