Гледайте новото лайв видео на NIGHTWISH "Slaying the Dreamer"

15 ное 2019, 14:52 ч. 1432 / 16 3
пред./следв.

   След по-малко от месец, на 6 декември, финландските симфометъл величия NIGHTWISH ще пуснат новото си концертно издание, озаглавено "Decades: Live in Buenos Aires". То ще се предлага на CD/блурей и винил и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

   Материалът е записан през септември 2018 г. в столицата на Аржентина с 19 камери и е част от турнето за промоцията на компилацията "Decades".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн лайв изпълнението на песента "Slaying the Dreamer", която е част от втория албум на групата "Century Child" (2002).

още за:

Nightwish


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хетфиелд 7.02.2020 20:05:50 отговори + 1 0
Фен съм на доста по-различни групи от Найтуиш. Но това е група, която няма аналог. За мен изключително талантливи музиканти. И понеже чета мнения, на хора, които разбират малко от музика и вокали ще кажа няколко неща професионално. С Флор групата не просто замени една добра вокалистка като Таря... с Флор групата отлетя във висините. Намери точната вокйалистка, която за мен е много по-добра от Таря без да подценявам таланта и.
Песента е много добра... клипа има идея... даже бих казал, че клипа е с уникално дълбока идея! И понеже някои тук казват, че пубертетите се радвали на това парче... Аз не съм от тях! За 44 си години и музикалното си образование бих казал - в българия много разбирачи на музика, но нямаме една група пробила навън и направила име.
Всички смешници изказали се против песента, за мен са някакви пълни идиоти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

На баба ти хвърчилото. 7.02.2020 23:57:24 + 0 0
Не си прав, в ъндърграунда имаме много групи, които са известни и са признати дори от великани в съотвения жанр. Имам предвид предимно екстремни банди разбира се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 8.02.2020 10:47:19 + 0 0
Хубаво сте се събрали да коментирате новина от миналия ноември.
А на Баба ти хвърчило - на баба ти хвърчилото. Кажи една БГ банда известна по света колкото Rotting Christ, SepticFlesh, а да не говорим за Firewind. Или пък руските Аркона. А Полша даже най-добре да не споменаваме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".