Гледайте новото лайв видео на TRIBULATION "Nightbound"

15 фев 2019, 14:09 ч. 474 / 6 0
пред./следв.

   Шведите TRIBULATION представиха официално лайв видео към песента "Nightbound", част от акуалния им студиен албум "Down Below" от януари 2018 г. Отговорен за заснетия материал и обработването му е Dirk Behlau, а включените кадри са част от концерт, състоял се в немския град Оберхаузен.

   Преди една седмица стана ясно, че музикантите са спечелили шведската награда "Grammis" (аналог на американските "Грами") за 2018 г. в категорията "Най-добър рок/метъл" за гореспоменатата творба "Down Below".

   TRIBULATION имат две гостувания у нас, като най-скорошното се състоя на 23 март 2018 г. в столичния клуб "Mixtape 5" по покана на родния организатор "BGTSC", когато групата бе специален гост преди хедлайнърите INSOMNIUM.

още за:

Tribulation


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".