Гледайте новото лирик-видео на Dark Sarah

5 яну 2015, 16:45 ч. 431 / 2 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате лирик-видеото на Dark Sarah към парчето "Evil Roots". Песента е от дебютния албум на певицата, наречен "Behind The Black Veil". Като гост-изпълнителка в парчето се изявява Inga Scharf от VAN CANTO.

   Зад псевдонима Dark Sarah стои бившата вокалистка на AMBERIAN DAWN Heidi Parviainen. Тя неколкократно променя времето на издаване на първия си албум, като според последна информация, той ще се появи в началото на тази година.

 

 

dark-sarah-2014-behind-the-black-veil

 

 

още за:

Dark Sarah


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 6.01.2015 11:12:13 отговори + 2 0
Много пеят тез финландки! Обичам ги! Голяма школа са! Звучи като Таря на моменти. Ходил съм в Сибелиус-Академи в Хелзинки, откъдето са излезли Апокалиптика, Таря, Чилдрен ъф Бодъм и много други. Знаменателно място! Пипах дръжките на вратите и си представях колко велики /за мен/ музиканти са ги пипали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".