Гледайте новото лирик-видео на MANOWAR "Immortal"

27 ное 2022, 16:01 ч. 926 / 3 2
пред./следв.

   Американските "Крале на метъла" MANOWAR представят ново лирик-видео. То е към песента "Immortal", включена в EP-то "The Revenge of Odysseus" (Highlights), с което групата благодари за подкрепата на гръцките си фенове.

   Мини-дискът е вдъхновен от класическата поема на древногръцкия поет Омир "Одисея". В някои от парчетата гостуват италианската певица Chiara Tricarico (MOONLIGHT HAZE) и фронтменът на ROTTING CHRIST Sakis Tolis. Като разказвачи участват Konstantinos и Kostas Kazakos.

 

 

manowar

още за:

Manowar


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 27.11.2022 22:03:26 отговори + 2 0
Кое по-точно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 27.11.2022 21:35:18 отговори + 4 6
Баси, направили са кавър на тяхно парче отпреди 40-ина години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".