Гледайте новото лирик-видео на Tuomas Holopainen "The Last Sled"

11 апр 2014, 14:54 ч. 330 / 7 6
пред./следв.

   Първият самостоятелен албум на лидера на NIGHTWISH Tuomas Holopainen, "The Life and Times of Scrooge", излиза официално днес, 11 април. Текущо ви съобщавахме подробности за творбата. По-долу може да намерите лирик-видео към песента "The Last Sled":



holopainen

още за:

Tuomas Holopainen


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 12.04.2014 14:05:11 отговори + 0 0
Никак не е лошо. Малко идеята за албум-саундтрак на комикс за шотландска патка ми идва в повече, но като музика дори много добре се е получило.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 11.04.2014 20:44:14 отговори + 0 0
Категорично е велик композитор! Това не е точно моят стил, но това, което е направил, определено ми харесва. Човекът сбъдва една от "пионерските" си мечти - така трябва да се прави! Я да видим колко от хейтърите тук могат да се похвалят със същото?! Със сигурност почти никой! Така че, съскайте си на воля, това съвсем няма да ви помогне, никой не ви отразява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 11.04.2014 19:29:07 отговори + 0 0
Припева на песента ми напомня на друга песен... А да..Васил Найденов Сбогом моя любов Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 11.04.2014 18:44:55 отговори + 0 0
Албума е страшен! Има две CD-та, единия е оркестраци, а другия има и вокали. Който си пада по филмова музика, саундтраци, скорове и подобни да си го изтегли. Туомас е велик композитор, жалко че не е дооценен както трябва.
А за всички хейтъри, да сте живи и здрави, че ни вдигате нервния тонус! ;D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аожяаож 11.04.2014 16:47:34 отговори + 0 0
Това звучи на моменти като Ения Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Моше 11.04.2014 15:32:02 отговори + 0 0
Личи си, че е вдъхновен от Скрудж. Няма ли кой да му плати, за да спре да твори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".