Гледайте новото видео на BONFIRE "American Nights"

6 фев 2021, 07:23 ч. 540 / 4 1
пред./следв.

   Германските хард рок ветерани BONFIRE ще издадат албум с изцяло акустични и преработени версии на 23 от своите песни на 25 февруари. Дискът със заглавие "Roots" ще излезе чрез "AFM Records".

   През миналия месец групата представи видео към едно от парчетата - "Love Don't Lie". Сега, чрезе плейъра по-долу, може да гледате онлайн още един клип. Той е към песента "American Nights".

 

 

bonfire

още за:

Bonfire


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 6.02.2021 23:04:57 отговори + 2 0
Върл фен съм на Франк Пане, обаче хич не се кефя на тези акустични версии, дето ни заливат напоследък...всъщност още Дейвид и Ейдриън не ме впечатлиха кой знае колко на времето, ако и да са богове...едно парче е ок, цял албум ми идва много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".