Гледайте новото видео на David Reece "Metal Voice"

15 фев 2020, 08:05 ч. 708 / 6 1
пред./следв.

   Бившият вокалист на ACCEPT David Reece обедини сили с екс-U.D.O./SINNER китариста Andy Susemihl, с когото е записал нов албум, озаглавен "Cacophony of Souls".

   Както ви съобщихме, дискът ще излезе на 13 март чрез "El Puerto Records". Останалите музиканти в проекта са Malte Frederik Burkert (EXOTOXIS) - бас и Andrea Gianangeli (DRAGONHAMMER, SOULS UNCHAINED) - барабани.

   По-долу може да видите обложката на творбата, както и официалния видеоклип към една от песните. Парчето се казва "Metal Voice".

 

 

още за:

David ReeceReece


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 15.02.2020 12:02:14 отговори + 6 1
На куц крак му тръгна кариерата на този човек, защото имаше твърде лошия късмет да го нагърбят със заместването на знаков вокалист на знакова група, и то в зората на тъмна епоха за рока и метъла като цяло - тъкмо щяха да се появят гадният алтърнатив и гръндж ( не е тук мястото да спорите с мен - да! скапани са, това не е музика, а лява пропаганда от недоучили колежанчета, които хабер нямат от леви трагедии. Това не са “велики творци”, а велики кретени ) . По този начин не успя да хване трайно погледа на старите фенове, а новите се бяха ориентирали другаде. Като говорим, че освен да си добър, трябва да имаш и късмет да се появиш в правилното време и място, Reece е типичен пример. Готин, великодушен, мъжкар, талантлив певец, ето, че се оказа недостатъчно. На всичкото отгоре - пореден лош късмет - американец. Ако беше поне германец, или скандинавец, можеше да развие кариера, като Jorn Lande, примерно, но американците винаги са били алергични към качествената музика и търсенето на талантливи певци се оказа слабо.

Песента ми харесва, гледал съм го и на живо - доста е добър, хубава публикация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".