Гледайте новото видео на FREEDOM CALL

6 фев 2012, 21:19 ч. 186 / 3 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на FREEDOM CALL "Hero On Video". Песента е от излизащия на 27 февруари албум на групата "Land Of The Crimson Dawn".



Freedom Call - Land of the Crimson Dawn

още за:

Freedom Call


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 7.02.2012 12:58:17 отговори + 0 0
Ясно е, че клипа е бъзик! Въпросът е дали целия албум е в този стил. На мен лично ми прилича на някакъв опит за поп-метал в стил EDGUY! Жалко ако е така! Явно без Дан Цимерман групата не е същата. И като споменахме Дан, мелодията на клавира ме се струва гепена от Free Time на GAMMA RAY! Може би само така ми се струва, но.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ходжев 7.02.2012 10:07:13 отговори + 0 0
Жалко...бяха ми любимци...Това е някакъв мазен поп-рок, приличащ по-скоро на Роксет. Дано поне има и попадения в новия албум, но съм скептик... http://www.youtube.com/watch?v=IXsleViX6HM Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.02.2012 00:08:43 отговори + 0 0
Старите им песни са по-здравички.Тази на първо слушане не е кой знае какво, но все пак както се вижда от клипа е правена за бъзика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 6.02.2012 21:22:09 отговори + 0 0
Майко мила опази...на това ли заприлича новата музика, която претендират да е РОК или МЕТЪЛ?! Та това няма нищо общо с нито 1 от двата стила - за съжаление.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".